Mikaels fiskefrikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hak fiskekød og løg i en kødhakker.
Kom farsen i en skål og tilsæt salt.
Rør det godt, til farsen begynder at blive sej.
Rør æggene i.
Rør mel og majsstivelse i og rær derefter fløden i lidt ad gangen.
Krydr med salt og peber.
Lad farsen stå koldt 1 time.
Steg frikadellerne i halvt smør og halvt olie.
Rør ingredienserne sammen til remuladen og server den til. Kogte kartofler eller rugbrød serveres til |
|
Opskriften er vist 4492 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne