Mikaels fiskefrikadeller

Mikaels fiskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.filet af torsk eller lyssej
1 løg
0.5 tsk.salt
2 æg
2 spsk.Hvedemel
1.5 spsk.Majsstivelse
1.25 dl.fløde
 Peber
 
 Remoulade:
150 g.sennepspickles
2 spsk.Cornichoner, hakkede
1 spsk.Kapers, hakkede
50 g.mayonnaise
1 tsk.karry
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Hak fiskekød og løg i en kødhakker. Kom farsen i en skål og tilsæt salt. Rør det godt, til farsen begynder at blive sej. Rør æggene i. Rør mel og majsstivelse i og rær derefter fløden i lidt ad gangen. Krydr med salt og peber. Lad farsen stå koldt 1 time. Steg frikadellerne i halvt smør og halvt olie.

Rør ingredienserne sammen til remuladen og server den til. Kogte kartofler eller rugbrød serveres til





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 4492 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu