Æggekage med kalkunbacon

Æggekage med kalkunbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blikkenslageren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 æg
12 spsk.sødmælk
1 bdt.purløg
1 tsk.salt
 peber
300 g.kalkunbacon i skiver
200 g.Gorgonzola
25 g.margarine
 
Opskrift:
Kalkunbacon steges på en stor dyb pande i margarinen.

Æg piskes sammen med mælk,salt og peber. æggemassen hældes over kalkunbaconen på panden og drysses med friskklippet purløg.
Æggekagen bages til den er fast i bund og sider men stadig lidt flydende i midten, Gorgonzola fordeles over æggekagen, hvorefter den forsigtigt lempes over i et ildfast fad, herefter foldes æggekagen sammen 1 gang så den bliver dobbelt og bages færdig i en 200 grader varm ovn i 5-10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 7568 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu