Æggekage med kalkunbacon
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Blikkenslageren Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunbacon steges på en stor dyb pande i margarinen.
Æg piskes sammen med mælk,salt og peber. æggemassen hældes over kalkunbaconen på panden og drysses med friskklippet purløg. Æggekagen bages til den er fast i bund og sider men stadig lidt flydende i midten, Gorgonzola fordeles over æggekagen, hvorefter den forsigtigt lempes over i et ildfast fad, herefter foldes æggekagen sammen 1 gang så den bliver dobbelt og bages færdig i en 200 grader varm ovn i 5-10 min. |
|
Opskriften er vist 7568 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne