Ristet laks med Orangesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Start med saucen, smelt smør på en tykbundet pande og sauter løg. Tilsæt appelsinskiver, hvidvin og fiskebouillon, lad det simre 30 minutter ved svar varme.
Sigt saucen og pres al saften ud af appelsinerne. Kog saucen ind til det halve. Smelt smør og olie i en tykbundet pande og rist lakseskiverne på skindsiden. Pas på skindet ikke hænger fast. Skru ned for varmen og lad lakseskiverne stege langsomt færdig. Når lakseskiverne er hvide, er de færdige. Krydres med salt og peber. Svits svampene med på panden. Kom porrer, tomater og appelsinfiléter i den varme sauce 2 - 3 minutter før servering. Fordel saucen i 4 dybe tallerkner, anret laksen på saucen og server kogte Jasmin ris eller pasta til. |
|
Opskriften er vist 9547 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne