Kanelkage med kakaoglasur

Kanelkage med kakaoglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : dinokids

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
600 g.hvedemel
7.5 dl.kærnemælk
12 tsk.kanel eller et brev
500 g.sukker
175 g.smeltet margarine
3 tsk.natron
2 spsk.kakao
 
 Glasur:
175 g.smelet margarine
375 g.flormelis
2 spsk.kakao
1 æg
 
Opskrift:
Dejen:
Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes sammen til en ensartet dej. Hældes i en bradepande der er forret med bagepapir og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca 15-20 minutter.

Glasuren:
Margarinen kommes i en gryde og deri kommes flormelis, kakao og 1 æg. Det varmes over midelstærk varme, hvor der røres rundt indtil alt margarinen er smeltet og det hele er rørt godt sammen. Og glasuren smørres ovenpå kagen, så snart den er færdi bagt.

Tips:

Glasuren SKAL på mens kagen er varm.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 12869 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu