Kanelkage med kakaoglasur
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : dinokids Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes sammen til en ensartet dej. Hældes i en bradepande der er forret med bagepapir og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca 15-20 minutter. Glasuren: Margarinen kommes i en gryde og deri kommes flormelis, kakao og 1 æg. Det varmes over midelstærk varme, hvor der røres rundt indtil alt margarinen er smeltet og det hele er rørt godt sammen. Og glasuren smørres ovenpå kagen, så snart den er færdi bagt. Tips: Glasuren SKAL på mens kagen er varm. |
|
Opskriften er vist 12869 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne