Muqueca
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : butterbeans Indsendt : Red : |
|
|
retten skal laves 24 timer før man skal spise. bruger man fisk/rejer skal disse først i næste dag og simre med i de sidste 15 min under opvarmning.
kom lidt olie i en gryde - svits først løg så peberfrugt så kokosmælk tomat - derefter krydderier -- bruges kylling eller mørbrad skal dette også i gryden. næste dag varmes op og simre ca 15 til 20 min. der smages til med chili olie. fisken skal være en hvidfisk som filet eller bøffer, den må ikke smulder ved kogning. rejerne må ikke være for små gerne store eller mellemstore. der skal bruges 400gr fisk og 200 gr rejer. serveres med løse ris. Denne ret er beregnet til 4 pers der spiser til der ikke er mere eller 6 pers. som opføre sig dannet. alt småsimre i ca 30 min. Tips: den kan laves med fisk-rejer kylling eller kun grøntsager fisk med rejer er den mest populære måde at lave den på |
|
Opskriften er vist 4765 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne