Madsensfad
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : DitteMadsen Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader.
Hak løg og det ene fed hvidløg, og steg det i en gryde med Becel. Champignon vaskes og skæres i kvarte og kommes i grøden. Gulerødderne skrælles og peberfrugt vaskes sammen med mini majs og hakkes i små stykker, og kommes i gryden. Tilsæt fløde, tomatpure, paprika, salt, peber og vand og lad det små koge i 12 min, mens du tilsætter maizena for at jævne sovsen. Tag det andet hvidløg og hak det i små stykker, steg det i Becel i et minut. Kom salt, peber og paprika på korteletterne og lad dem stege 2 et halvt minut på hver side. Steg herefter bacon og pølser i 4 min, herefter kommes bacon og pølser op i sovsen. Tag et smurt fad, og læg korteletterne i, efterfølgende helles sovsen ud over. færdiglaves i ovnen 20 min ved 175 grader. Ris koges mens korteletterne er i ovnen. |
|
Opskriften er vist 5789 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2012-08-23 14:16:48 Dejlig opskrift.. Hvis man er til lidt usund mad ;) Ditte - 2011-12-30 09:43:03 Lidt for fed måske ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne