Kyllinge Burger
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Nej. Indsendt af : 13Årigkok Indsendt : |
|
|
Burgerboller
Blødgør smørret kort i mikrobølgeovnen. Lun mælk og vand i en kasserolle og bland smørret i. Opløs gæret i blandingen og lad det trække i 10 min. Bland mel med sukker og salt. Tilsæt mælkeblandingen lidt af gangen og til sidst ægget. Rør rundt til det bliver en samlet dej - tilføj evt. mere hvedemel. Ælt i 5 minutter. Læg dejen i en smurt skål og lad den hæve i 1 time. Del dejen i 6 lige store dele, tril dem til kugler og sæt dem på et stykke bagepapir. Tryk dem flade og lad dem hæve i 1 time mere. Tænd ovnen på 200°. Pensl brødene med vand og drys med sesamfrø. Bag brødene ved 200° i 12 minutter. Kylling Hak krydderurterne, løget og hvidløg og bland det hele sammen med kødet, croutonerne og ægget. Har man ikke croutoner, kan man nemt riste et par skiver daggammelt franskbrød skåret i små tern i olivenolie på en varm pande. Lav 6 bøffer og grill dem i 4 minutter på hver side. Tryk bøfferne meget flade med en spatel. Lav burgerne med en dressing-smurt bollebund nederst, iceberg, kyllingebøf, tomater, salsa og burgertop. Tips: Burgerne mætter meget, så de 6 burgere, der bliver af denne opskrift kan fint strækkes til 6 personer, hvis der serveres lidt ovngrillede kartofler til. God fornøjelse.! |
|
Opskriften er vist 24628 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne