Ferskensalat

Ferskensalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : annekatrine

Indsendt :      Red :
Ferskensalat, billede 4 Ferskensalat, billede 1 Ferskensalat, billede 2 Ferskensalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
200 gram Vindruer, grønne
100 gram Blandet salat
100 gram Rucolasalat
325 gram Feta. 50+
Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Peanuts usaltede 1 dl. vejer 75 gram.
   
Opskrift:
Fersknerne halveres, stenen fjernes og fersknerne skæres i tynde skiver.

Salaterne ligges i bunden af et fad, ovenpå kommes halverede druer, feta, peanuts og til sidst fersknerne.

Drysses med rørsukker.





karakterer:
Opskriften er vist 34910 gange,
og udskrevet 805 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7342 (1748 kcal)
KJ pr. Pers. 917 (218 kcal)
Vægt ialt 1385 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 530 KJ (126 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-16 13:24:17
Dejlig salat både til karryretter og stærk wokmad.