Alt godt fra havet
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rognen koges i 40 - 45 min., afhængig af størrelsen.
Torskefilet og tunsteaks koges ca. 8 minutter.
Rør mayonnaise med salt, peber og citronsaft. Fordel den kogte torsk i bunden af et fad. Fordel mayonnaise i et jævnt lag henover torsken. Skær torskerognen i små stykker og spred den udover og fordel enenu et lag mayonnaise over. Derefter sprede også tunen ud over og igen mayonnaise. Pyntes med rejer, stenbiderrogn, tomatspringer, salat, dild og citron. Serveres med Frisk bagt franskbrød. |
|
Opskriften er vist 64632 gange,
og udskrevet 696 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne