Kalkunbryst med spinat og flødeost
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Optø spinatkuglerne ved stuetemperatur i et ovnfast fad.
Skær forårsløgene i skiver og drys over spinaten. krydder med salt og peber og hæld fløde over. Tænd ovnen på 200 grader. Brun alle sider af kalkunbrystet på en stegepande. Tag kalkunbrystet af panden og læg det på et skærebræt. Snit ca. 3 lange dybe lommer på langs af kalkunbrystet. Fyld lommerne med pikant ost. Læg baconskiverne omkring kalkunbrystet så pikant-oste-lommerne bliver dækket. Læg kalkunbrystet i det ovnfastefad med spinat. Steg i ovnen i ca. 45-60 minutter. Serveres med hvide kartofler eller kartoffelfad med porre og gulerødder. |
|
Opskriften er vist 13879 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lea - 2010-12-16 07:19:08 Super lækker opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne