Kalkunbryst med spinat og flødeost

Kalkunbryst med spinat og flødeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
125 g.pikant ost
1 pakkeskiveskåret bacon
3-4 dl.fløde
1 bdt.forårsløg
250 g.hakket spinat i kugler (frost)
 salt
 peber
 smør til stegning
 
Opskrift:
Optø spinatkuglerne ved stuetemperatur i et ovnfast fad.
Skær forårsløgene i skiver og drys over spinaten. krydder med salt og peber og hæld fløde over.

Tænd ovnen på 200 grader. Brun alle sider af kalkunbrystet på en stegepande. Tag kalkunbrystet af panden og læg det på et skærebræt.

Snit ca. 3 lange dybe lommer på langs af kalkunbrystet. Fyld lommerne med pikant ost. Læg baconskiverne omkring kalkunbrystet så pikant-oste-lommerne bliver dækket.

Læg kalkunbrystet i det ovnfastefad med spinat. Steg i ovnen i ca. 45-60 minutter.

Serveres med hvide kartofler eller kartoffelfad med porre og gulerødder.





karakterer:
Opskriften er vist 13879 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-16 07:19:08
Super lækker opskrift!