Krydrede Flødekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Morrigan Indsendt : Red : |
|
|
Fløden varmes forsigtigt op i en gryde ved svag varme og pikantosten røres ud i fløden til det hele er smeltet.
Rør derefter krydderier efter eget valg (jeg bruger selv en lille smule hvidløgssalt) ud i fløden. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad og hæld "sovsen" ud over dem. fordel reven mozzarella over retten. sæt retten i ovnen ved ca. 200 c i 30-45 min (det afhænger meget af hvor formen/dybden på fadet) til osten er smeltet og gylden. |
|
Opskriften er vist 17937 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Johan - 2012-08-30 09:40:39 Øh, piskefløde er også lavet af mælk... Så er vi jo tilbage ved 0 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne