Krydrede Flødekartofler

Krydrede Flødekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Morrigan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.Kartofler (evt. kartoffelskiver)
5 dl.piskefløde
1 pk.pikantost (fx buko)
1-200 g.revet Mozzarellaost
 hvidløg eller hvidløgssalt
 evt.andre krydderier (paprika, peber, chili osv.)
 
Opskrift:
Fløden varmes forsigtigt op i en gryde ved svag varme og pikantosten røres ud i fløden til det hele er smeltet.

Rør derefter krydderier efter eget valg (jeg bruger selv en lille smule hvidløgssalt) ud i fløden.

Fordel kartoflerne i et ovnfast fad og hæld "sovsen" ud over dem.

fordel reven mozzarella over retten.
sæt retten i ovnen ved ca. 200 c i 30-45 min (det afhænger meget af hvor formen/dybden på fadet) til osten er smeltet og gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 17929 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-30 09:40:39
Øh, piskefløde er også lavet af mælk... Så er vi jo tilbage ved 0