Bostonkoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fryseegnet : Nej Indsendt af : Inge V. Indsendt : Red : |
|
|
Bank kødstykkerne let og brun dem i smør eller olie på en varm stegepande.
Læg dem i et ovnfast fad. Drys farin over og læg en skive appelsin på hvert kødstykke. Dæk fadet med folie eller låg. Steges ca. 45 minutter ved 200 grader. Serveres med ovnfritter og en skål salat. |
|
Opskriften er vist 9177 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne