Fiskefileter i urtesovs

Fiskefileter i urtesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 PErs.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising
 
300 g.groftrevet selleri
300 g.groftrevet gulerødder
300 g.porrer
2 tsk.margarine.
3 dl.tør hvidvin eller fiskebouillon
1 bdt.Hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fordel fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising i et smurt ovnfast fad. Svits groftreven selleri, groftreven gulerødder og porrer skåret i tynde ringe i margarine. Hæld tør hvidvin eller fiskebouillon ved og lad grøntsagerne simre ca. 5 minutter. Tilsæt Hakket persille og smag til med salt og peber.

Hæld urtesovsen over fiskefileterne. Stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C i ca. 20 minutter.

Server retten med kartofler eller løse ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 5220 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-21 16:00:21
alså amela jeg er din en ven og du er 11 men ok den er hemmel