Fiskefileter i urtesovs
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fordel fiskefileter rødspætte, skrubbe eller ising i et smurt ovnfast fad.
Svits groftreven selleri, groftreven gulerødder og porrer skåret i tynde ringe i margarine.
Hæld tør hvidvin eller fiskebouillon ved og lad grøntsagerne simre ca. 5 minutter.
Tilsæt Hakket persille og smag til med salt og peber.
Hæld urtesovsen over fiskefileterne. Stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Server retten med kartofler eller løse ris og salat. |
|
Opskriften er vist 5330 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer sahana - 2010-08-21 16:00:21 alså amela jeg er din en ven og du er 11 men ok den er hemmel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne