Smørfisk med kartofler og grøntsager

Smørfisk med kartofler og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.smørfisk
500 g.babykarotter
500 g.rosenkål
50 g.persillesmør
1000 g.spisekartofler
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles eller skrubbes og koges i letsaltet vand i 15-20 minutter.
Rosenkål og gulerødder koges i letsaltet vand sammen med 25 gr. persillesmør.
Når vandet koger, skal det ned på laveste blus i 10 minutter, så at blomkålene ikke bliver smattede.
Smørfisken steges på en hed tør pande.
Fisken er så fed, så at den ikke brænder fast, og den er meget saftig, selv om den steges ved god varme i ca. 4-5 minutter på hver side.
Når vandet er hældt fra kartoflerne, tilsættes den anden halvdel af persillesmørret, og når det er smeltet og vendt rundt, kan de serveres.
Fisken saltes og pebres lige inden servering.

Tips:

Serveres sammen med en god hvidvin, som skal passe til den fede fisk. Gulerødderne bliver efter min mening perfekt bløde på de 10 minutter, men hvis man ønsker mere bid i dem, må man koge dem separat, og så f.eks. kun give dem 5-7 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 7110 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu