Smørfisk med kartofler og grøntsager
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles eller skrubbes og koges i letsaltet vand i 15-20 minutter.
Rosenkål og gulerødder koges i letsaltet vand sammen med 25 gr. persillesmør. Når vandet koger, skal det ned på laveste blus i 10 minutter, så at blomkålene ikke bliver smattede. Smørfisken steges på en hed tør pande. Fisken er så fed, så at den ikke brænder fast, og den er meget saftig, selv om den steges ved god varme i ca. 4-5 minutter på hver side. Når vandet er hældt fra kartoflerne, tilsættes den anden halvdel af persillesmørret, og når det er smeltet og vendt rundt, kan de serveres. Fisken saltes og pebres lige inden servering. Tips: Serveres sammen med en god hvidvin, som skal passe til den fede fisk. Gulerødderne bliver efter min mening perfekt bløde på de 10 minutter, men hvis man ønsker mere bid i dem, må man koge dem separat, og så f.eks. kun give dem 5-7 minutter. |
|
Opskriften er vist 7110 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne