Jævner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegenet Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Tag en lille "bøtte" med låg
Put 1 spsk. mel i bunden af denne. Put ca 4-5 spsk vand ned til melen. Sæt låget på bøtten og ryst til blandingen til den er jævn. Blandingen skal være tyk men flydende. Blandingen er nu klar til at tykne næsten alle former for sovs. Tips: Brug kun lidt af blandingen ad gangen og rør grundigt, da der går lidt tid før virkningen er hel. Hældes i når sovsen koger |
|
Opskriften er vist 57660 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-19 13:30:13 Melen der skal bruges er bare ganske alm. hvedemel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne