Broccolisuppe med bacon
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : CamillaBo Indsendt : Red : |
|
|
Kog broccolien i buketter til den er helt blød. Derefter hakkes broccolien, hvis man ønsker en mindre grov suppe kan man blende broccolien i stedet. Derefter kommer man broccolien tilbage i det samme vand som den er kogt i fordi den har fået en del af smagen.
Nu tilsættes bouillonen, pestoen og fløden. Hvis man ønsker suppen mere tyk kan man tilsætte en helt almindelig meljævning. nu skal suppen bare smages til med salt og hvidløgspeber. Server suppen så varm som muligt og tilsæt først baconen ovenpå lige inden serveringen så den er sprød. Kan pyntes med friske basilikumblade. Tips: Kan med fordel serveres med et lunt grovflutes til og friske basilikumblade. |
|
Opskriften er vist 18522 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming Bredahl - 2012-12-28 18:18:10 Superlet at lave. Vi har netop holdt "generalprøve" på en enkelt portion. Den fik topkatakterer fra alle fire i familien. Den bliver forret til 14 personer nytårs aften. En klat flødeskum der smelter i suppen gør den ikke dårligere, og den kan også fremhæve de små bacontern lidt pga farveforskellen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne