Kyllingegryde med grønsager

Kyllingegryde med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor kylling 1200-1500 g.
1 spsk.Smør
75 g.bacon i små terninger
250 g.skalotteløg
2-3 gulerødder i skiver eller terninger
750 g.skrællede kartofler i store terninger
 Et par stilke timian
2 laurbærblade
2 dl.hvidvin
2 dl.bouillon
 Salt
 Peber
200 g.blandede svampe, delte
3-4 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Del kyllingen i portionsstykker.

Smelt smørret gyldent og rist baconstykkerne lysebrune. Brun herefter kyllingestykkerne. Tag dem op af gryden og svits løgene. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt gulerødder og kartofler. Hæld vinen ved, lad det koge ind nogle minutter, og hæld så bouillonen i. Tilsæt timian laurbærblade og krydr retten med salt og peber. Lad retten småkoge under låg i 45-50 minutter.

Rist imens svampene i 1 spsk. Smør og kom dem i retten til sidst.

Smag retten til og drys den med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 4481 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu