Kyllingegryde med grønsager
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i portionsstykker.
Smelt smørret gyldent og rist baconstykkerne lysebrune. Brun herefter kyllingestykkerne. Tag dem op af gryden og svits løgene. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt gulerødder og kartofler. Hæld vinen ved, lad det koge ind nogle minutter, og hæld så bouillonen i. Tilsæt timian laurbærblade og krydr retten med salt og peber. Lad retten småkoge under låg i 45-50 minutter. Rist imens svampene i 1 spsk. Smør og kom dem i retten til sidst. Smag retten til og drys den med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 4481 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne