Makral, flødestuvet spinat og frisk pasta
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt af : Michelle Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader.
Lad den optøede spinat dryppe godt af. Put det i en gryde og lad resten af vandet fordampe under omrøring. Fløde, friskkværnet salt og peber tilsættes, lad det simre ved lav varme. Pak makralen ind i sølvpapir og ind i ovnen. Vand tilsat salt sættes over til pasta. Når makralen har fået omkring 15 minutter i ovnen (Skal varmes uden den sprækker. Sprækker den bliver benene blot sværre at pille fra.) Vil det passe med at pastaen er kogt færdig. Tips: Makralen kan nemt sprækkes på midten så du uden problemer kan få alle benene pillet fra. Servering: Pasta, som bund. Makral. Toppet med flødestuvet spinat. Lidt friskkværnet salt og peber, vil sætte det sidste præg. Med garanti en vellykket, meget hurtig og ekrstem billig middag. |
|
Opskriften er vist 14786 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne