Jomfruhummer i safranfløde
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Dreas Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jomfruhummerne pilles rå. Ristes på wok eller pande i olie med salt, peber, safran og knust hvidløg i ca. 3 minutter.
Hummerne tages af wok eller pande med en hulske, så væden bliver tilbage i wok/panden.
Tilsæt panden fløde, hvidvin og citronsaft. Sovsen koges sammen Jomfruhummerne skal nu tilbage i wok eller panden og der tilsættes persille. Serveres med flütes og en god hvidvin. Tips: Hvidvinen til tilberedning bør ikke være kraftig |
|
Opskriften er vist 13485 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2013-07-29 15:06:58 Mums! Let at tilberede og meget vellykket resultat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne