Amerikansk gulerodskage 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Mie Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser til dejen blandes sammen og hældes i en stor, sort bradepande beklædt med bagepapir.
Bages på midterste rille ved 175 grader, varmluft, i ca. 30-35 minutter. Pynten røres sammen med halvdelen af hasselnødderne (hakkede eller ikke hakkede er op til dig). Når kagen er kold smøres Pynten på og de resterende hasselnødder drysses over kagen. kagen opbevares i køleskab på grund af flødeosten men tages ud et stykke tid enden den skal spises. Tips: kan spises uden pynten og bliver der fryseegnet. men med pynt på er den IKKE fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 23514 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne