Alletiders kraftige, bløde chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke testet Indsendt af : Drengekokken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Put vaniljesukker og sukker i en skål og put derefter fedtstoffet (smelt det for guds skyld ikke!) i i små bidder mens du pisker det sammen med et piskeris. Put æggene i og rør det sammen efter hvert æg.
Hak chokoladen fint og varm mælkeproduktet op. Når det er varmt skal chokoladen i lidt ad gangen. Det skal være helt smeltet så det er en flydende masse. Bland mel og bagepulver i smør/margarine-massen sammen med chokoladen og pisk sammen. Den færdige dej hældes i en smurt rapsdrysset form og bages i en 175 grader C. alm. ovn i 35-40 minutter. Den skal være blød indeni. Tips: Smager superskønt med en hjemmelavet vaniljeis/parfait og en klat rød bærkompot. Den bliver kun bedre af at få mere chokolade men husk at så skal den også have mere mel. |
|
Opskriften er vist 94269 gange,
og udskrevet 2066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (93 stemmer) |
|
Kommentarer Astrid - 2012-11-18 16:57:50 Hej, jeg bagte den til min familie, og vi er fem. Den blev spist med det samme. Den er virkelig bare fantastisk, og ser godt ud. Vil bruge den igen, helt sikkert. Kenny - 2012-10-21 13:40:39 Super chokoladekage!! Lavede den med blåbær og choko-fudge på toppen... Ren chokolade overdosis, men utroligt godt!! Marie-Louise - 2012-07-02 23:43:11 Uhhhhhhhhhm siger jeg bare ! Kan klart anbefales ! :) Charlotte Kjær - 2012-04-22 16:30:13 Rigtig god med 5 spsk nutella i. Og så kum i ovnen i 15 minutter! Skatten - 2012-02-29 17:19:14 Kagen er super nem. Alle kan lave den :-) Teehee - 2012-01-22 12:48:29 Jeg elsker den kage! Hej - 2012-01-15 11:18:37 Den er super nem Andreas - 2011-12-21 16:49:13 Tilføj revet appelsinskral fra 1 appelsin inden du putter chokolademasse i, og den bliver simpelthen superb! Gabi - 2011-12-05 21:25:41 der mangler at stå hvor i ovneen den skal stå, men ellers er det en lækker og god opskrift Andreas - 2011-11-22 17:55:34 Suverænt den bedste chokoladekage, her på hjemmesiden - ja, faktisk den bedste jeg nogensinde har lavet! Kan næsten ikke understrege nok, hvor meget jeg anbefaler den :) Cecilia - 2011-11-07 17:36:24 Lækker! Per - 2011-08-21 17:57:17 På billedet har vi brugt en springform på 21 cm. i diameter Annika - 2011-08-21 15:29:25 Kan man godt bruge cremé frachie til? :-) Alberte :-) - 2011-06-27 16:07:32 Den er rigtig god, men jeg er ikk lige største fan af det der raspdrys, næste gang vil jeg nøjes med at smørre den :-) Mig - 2011-05-08 20:08:58 Rigtig god kage, bruger den hver gang jeg laver chokoladekage! Winnie - 2010-11-14 16:59:48 den er bare fantastisk, især med brun glasur og kokusmel på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne