Skildpaddemousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt padder og mælkechokolade med 0.5 dl. piskefløde over vandbad.
Hæld den smeltede chokolademasse i en røreskål og rør æggeblommer i en af gangen. Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen. Hældes i portionglas eller skåle, og stilles i køleskabet i 4-5 timer. Pyntes af med flødeskum og knust daim. |
|
Opskriften er vist 69310 gange,
og udskrevet 850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-04-28 10:13:47 Super nem at lave, smager fantastisk og den er altid populær når man har gæster på besøg. Det eneste problem er den lange ventetid :-) Mulle - 2011-08-13 18:39:30 kan man evt. lave den uden fløde? eller erstatte fløden med noget andet? :) Catherine - 2010-12-29 10:25:06 Det er sygt godt. Det smager bare som noget himmelsk. Det er let at lave, og det er noget af det bedste dessert man kan lave ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne