Hummersuppe 02
Fryseegnet : Ikke fryseegnet. Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Tø hummeren op og flæk den ved at stikke ned i nakken og skære nedefter. Tag kødet ud af hummerkroppen, knus kløerne og tag kødet ud.
Hæld suppen i en gryde sammen med vermouth og bring den langsomt i kog. Hæld fløde i og smag til med fond, paprika, salt og peber. Kom hummerstykkerne i og varm dem igennem. Pynt med dild eller brøndkarse. VELBEKOMME |
|
Opskriften er vist 15962 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kristina - 2011-12-29 11:59:34 Det smager fantastisk, men det er jo ikke alle der kan få fat i bornholmsk hummersuppe så kan man bruge en anden slags?:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne