Hellefisk Maison
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Røget hellefisk skæres i skiver. Spinaten skylles og blancheres og hakkes groft, derefter sauteres i gryden, indstil at vandet er fordampet. Piskefløde tilsættes og koges jævn. Æggene pocheres i vand og eddike.
|
|
Opskriften er vist 13992 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne