Langtidsbagte tomater 03
Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Halver tomaterne og og læg dem på en bageplade med bagepapir, med skæresiden opad. Krydder tomaterne med olie, salt, peber, sukker og timian. Bag tomaterne på 100-125 grader, til de er faldet til halv højde og siderne er begyndt at krølle indad (tiden afhænger af størrelse, modenhed, ovnens temperatur m.m., men et bud vil være omkring 1 1/2 time). Tag tomaterne ud og lad dem køle lidt af.
Kom tomaterne på et lille sylteglas, sammen med peberkorn, hvidløg (behøves ikke at være pillet) og timian. Hæld olivenolie over til det dækker, og stil det på køl. Tomaterne kan holde ca. 14 dage, og er bedst efter 4-5 dage. Tips: Det behøves ikke være cherrytomater der bruges. Anvendes der stører tomater justeres udskæring/bagetid. |
|
Opskriften er vist 12946 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2012-03-01 15:28:44 Jeg elsker simpelthen disse dejlige tomater. De er bare vildt gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne