Nemt rugbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : |
|
|
Lun maltøllet med sirup og rør gæren ud i det.
Rør salt, rugmel og sigtemel i og ælt dejen, til den er blød og ensartet.
Lad dejen hæve lunt i ca. 1 time.
Slå dejen sammen, form den til en tyk pølse og læg den i en smurt form. Lad brødet efterhæve i 40 minutter. Bag det herefter nederst i ovnen ved 200 grader i 40 min. Tag brødet ud af formen og bag det uden form i yderligere 5 min. Stil brødet på en rist, pensl skorpen med koldt vand og lad brødet afkøle under et rent klæde. |
|
Opskriften er vist 9601 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne