Røget hellefisk med artiskokbunde
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Der tages 80 g fra til 4 roser af den røgede hellefisk.
Resten sammenkøres med cremefraiche flødeost og lidt over det halve af avocadoen - blender er det bedste til dette.
Moussen kommes i 4 små skåle der stilles på køl et stykke tid. Iceberg snittes i fine strimler og moussen anbringes derpå. Fiskerosen, artiskokbunde og asparges oliven citron anbringes efter skøn. Der pyntes af med brøndkarse egeløv hjerteblade tomat- og avocadobåde. |
|
Opskriften er vist 13072 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne