Lammeragout for hvidløgselskeren

Lammeragout for hvidløgselskeren, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammebov i store terninger
100 g.marinerede hvidløg
1 stortløg
200 g.squash
250 g.Champignon
2 spsk.olie
 salt
 peber
50 g.hvedemel
25 g.smør
Opskrift:
Vend lammekødet i melet og brun det godt i olie på en pande. Krydder med salt og peber. Kom kødet i en gryde. Tilsæt det hakkede løg og vand, så det dækker. Lad dette simre under låg i 45 min.

Rens champignonerne og halvér de største. Skær squash i skiver og lad hvidløgene dryppe af. Rist alle ingredienserne i halvdelen af smørret på en pande.

Hæld dette i lammeragouten og lad det koge med de sidste 5 min. Skum ragouten for evt. urenheder og tilsæt resten af smørret. Smag den til med salt og peber.

Serveres med flute eller løse ris.

Tips:

de marinerede hvidløg kan skiftes ud med forårsløg eller nye løg skåret i kvarte





karakterer:
Opskriften er vist 8512 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu