Lammeragout for hvidløgselskeren
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Vend lammekødet i melet og brun det godt i olie på en pande.
Krydder med salt og peber.
Kom kødet i en gryde.
Tilsæt det hakkede løg og vand, så det dækker.
Lad dette simre under låg i 45 min.
Rens champignonerne og halvér de største. Skær squash i skiver og lad hvidløgene dryppe af. Rist alle ingredienserne i halvdelen af smørret på en pande. Hæld dette i lammeragouten og lad det koge med de sidste 5 min. Skum ragouten for evt. urenheder og tilsæt resten af smørret. Smag den til med salt og peber. Serveres med flute eller løse ris. Tips: de marinerede hvidløg kan skiftes ud med forårsløg eller nye løg skåret i kvarte |
|
Opskriften er vist 8512 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne