Kammusling, radise, agurk og skum
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : emil H.M Indsendt : Red : |
|
|
skær radisen i tynde skiver.
skær agurken til små kugler. kog blomkålen mør og purer den med en stavblender. tilsæt salt. skummen skummes op inden servering. rist muslingerne i 2 min på den ene side og 1 på den anden side. anret på 4 tallerkner med musling pureen over og med 3 agurkekugler rundt i kanten. slut af med at pynte med radisen og små dildkviste. Tips: husk at købe danske råvarer da vi i danmark producere friske og dejlige produkter. juni-august. |
|
Opskriften er vist 11873 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Erik andersen - 2018-12-18 11:39:40 Hvad er SKUMMEN . Ingen forstår, hvad det går ud på?????????????????????????????????????????????????????????????????? anonym - 2011-05-24 22:10:13 Efter omkring et halvt år med denne opskrift er jeg overrasket over alle de visninger!! er der nogle som har prøvet at lave min forret?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne