Filodejskurv med røget hellefisk og flødeost
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Æggestand:
Past. æggeblommer og æggehvider piskes med mælk og salt, hældes i forme, der er sprøjtet med margarine. Sættes i ovnen i vandbad ved 110 C. i ca. 50 minutter. Filodejskurve: Filodejen skæres ud i passende størrelser ( 4 lag til hver kurv), pensles med olie eller smør og lægges over smurte skåle i ønsket størrelse, bages i ovnen ved 170 C. i ca. 10 minutter. Stilles til afkøling. Flødeosten: Flødeosten røres lind med fløde, salt, peber og purløg, til den kan sprøjtes. Hellefisken: Hellefisken skæres i passende skiver, så den kan foldes til kræmmerhuse, fløde- osten sprøjtes i kræmmerhusene med en rillet tyl, stilles på køl. Salaten: Egeløvsalaten plukkes. Filodejskurven arengeres med foledehellefisk med en klat flødeost og salat, æggestanden serveres til. Pynt med dild og purløg |
|
Opskriften er vist 19577 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2012-01-31 19:56:34 Super god forret. Kræver lidt arbejde, men gør stor lykke hos gæsterne ilhe - 2005-01-01 01:01:01 Hvor indgår æggestanden? Og franskbrødsskiverne?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne