Burgere med Superbøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : JohanChef Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bøfferne:
Hak løget meget fint og pres hvidløgene. Bland derefter alle bøf-ingredienserne i en skål, og bland det godt sammen. Bøfferne steges og vendes på panden til de er brune, og krydres samtidig med salt og peber. Burgerbollerne: Varmes i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i ca. fem minutter. Burgerfyldet: Salat, agurk, tomat og løg snittes, osten skæres i skiver og baconen ristes på panden. Bollerne tages ud af ovnen og smøres med burgerdressing på den nederste bolledel, og evt. Miracle Whip på den øverste del. Herefter kommes salat, agurk, tomater og løg på den nederste del, efterfulgt af en bøf, ost og bacon. Til sidst klappes burgeren sammen, og den fantastiske smag af en velsmagende burger nydes. Bøffen er noget helt særligt. |
|
Opskriften er vist 116393 gange,
og udskrevet 1321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte Vold - 2018-03-03 20:20:20 De bliver endnu bedre med hjemmelavet burgerboller til 😉👍🏽 Helez - 2016-07-01 11:05:30 Jeg ved godt at der står til 4 personer, men der står 8 burgerboller. Er det så ment at 1 person kan spise 2 burgerer? jeg vil bare lige vide om det bliver til 4 eller 8 bøffer :p Ras - 2015-04-28 21:11:36 Kanon burger. Havde ikke noget spidskommen, men alt spillede alligevel! Jan - 2015-02-13 16:38:27 Så er det min tur...glæder mig. ...vi blir 4 portør...tror lige det er dem...���� Conbox Kokken - 2013-05-06 20:05:44 Jaaaamen, det var en bøf der ville noget, fantastisk, ganske enkelt. 160 gr. bøf i en kæmpe 11cm bolle, tilbehør hele svineriet + agurksalat og ekstra ost/bacon. Én enkelt er rigeligt til en voksen mand! Tak for opskriften til JohanChef. Jan..... - 2013-04-23 00:08:57 Laver den torsdag....glæder mig allerede... Taa - 2012-11-30 16:20:49 Super bøffer, så bløde og dejlige. Super velsmagende.. Den kommer i burgeren fremover. Takker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne