Hyben/ribs marmelade

Hyben/ribs marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 ikke person

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : NEJ

Indsendt af : Ulladyhr

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.tørrede økologiske
1.5 l.koldt vand
1 l.ribssaft
1-1.5 kg.sukker
 Marmelit
 
Opskrift:
400 g. tørrede økologiske hybenskaller.
opblødes i 1½ liter koldt vand i 1 døgn.
Tilsæt 1 liter ribssaft, koges op 10 minutter.
Tilsæt 1 - 1½ kg. sukker (efter smag).
Koger ca. 10 minutter.
Tilsæt Marmelit efter forskrift på posen.
Kommes i glas opbevares på køl.
Altså bare en supergod opskrift.

Tips:

Det kan bare ikke betale sig at opstøve hyben/ rengøre dem osv., når man kan få dem fra en økologisk butik tørrede/ rensende. lige til brug. De tørrede hyben er bare super til marmeladen.





karakterer:
Opskriften er vist 6665 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu