Hyben/ribs marmelade
Hovedingrediens : Bær - Hyben Fryseegnet : NEJ Indsendt af : Ulladyhr Indsendt : Red : |
|
|
400 g. tørrede økologiske hybenskaller.
opblødes i 1½ liter koldt vand i 1 døgn. Tilsæt 1 liter ribssaft, koges op 10 minutter. Tilsæt 1 - 1½ kg. sukker (efter smag). Koger ca. 10 minutter. Tilsæt Marmelit efter forskrift på posen. Kommes i glas opbevares på køl. Altså bare en supergod opskrift. Tips: Det kan bare ikke betale sig at opstøve hyben/ rengøre dem osv., når man kan få dem fra en økologisk butik tørrede/ rensende. lige til brug. De tørrede hyben er bare super til marmeladen. |
|
Opskriften er vist 6666 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne