Mousse a la hellefisk med citrondressing
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Mousse :
Den røgede hellefisk blendes, blødt smør tilsættes og røres med, derefter tilsætter man cremefraiche, fint revet æble, citronsaft og hvid peber og røres sammen. Smeltet husblas tilsættes og stilles på køl. Cremefraiche, citronsaft og salt blandes sammen og smages til. Butterdejen formes som fisk og bages. |
|
Opskriften er vist 14050 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2016-09-11 13:36:12 En hel pakke smør! Det er godt nok et noget for kalorierig og fed opskrift, der måske kunne gøres anderledes? Der mangler i øvrigt noget forklaring til sidst i opskriften.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne