Pikant kylling i fad 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : nej Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingefilerne, løg og bacon svitses hver for sig og kommes over i et ovnfast fad. Peberfrugt snittes i grove tern, cherrytomaterne samt champignoner halveres og kommes i fadet. Chili og hvidløg snittes fint og kommes oveni.(rækkefølgen af ingredienserne er ikke så vigtig)
Nu røres pikant ost, tomatpure og mælk sammen i en skål og hældes over i fadet. Det behøver ikke dække alle ingredienserne. fadet kommes i ovnen og skal stå omkring en halv time ved 200 grader - hvis man tilføjer frisk basilikum kan dette kommes på lige når retten tages ud af ovnen. Serveres med frisk pasta Tips: lækker ret, måske ikke vildt sund, men der kan byttes ud i ingredienserne fx bacon med halv pakke kalkunbacon og der kan komme flere grøntsager i osv. :) |
|
Opskriften er vist 157069 gange,
og udskrevet 3150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Laila113 - 2015-10-26 11:08:15 Det smagte helt fantastisk! Lise - 2015-09-07 20:58:41 Kan retten mon fryses? Skal ha' det med i sommerhus. Lars - 2015-04-11 23:43:28 For dælan det var lækkert! Vi skar kyllingen ud i små stykker, og det var virkelig perfekt! Den bliver lavet igen (og igen) :-) Kristine - 2015-02-28 12:13:39 Jeg er normalvis meget kræsen, og bryder mig ikke om at prøve andre ting. Men denne ret elsker jeg! jervild12 - 2014-01-29 23:45:59 Super lækker opskrift. Brugte den til mine fødselsdagsgæster, og også de syntes om den. Ikke sidste gang, den bliver serveret. Julie N - 2013-09-17 16:37:24 Utrolig lækker cremet ret! Tilføjede selv porrer og tomat og det gjorde kun bedre. Skal prøves! Julie - 2012-01-07 18:14:36 Det smagte bare SÅ godt! vi blandede piaknt ost med hvidløgsost da vi ikke havde nok, det gjorde bestemt ingen ting. vi kom både porre og spinat i, det smagte dejligt! næste gang tror jeg vi vil komme brocoli i også.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne