Pikant kylling i fad 02

Pikant kylling i fad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :
Pikant kylling i fad 02, billede 4 Pikant kylling i fad 02, billede 1 Pikant kylling i fad 02, billede 2 Pikant kylling i fad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingeinderfilet
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
3 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
10 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
150 gram Bacon i tern
500 gram Båndpasta, frisk grøn
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
  (spinat og porre kan tilføjes)
   
Opskrift:
Kyllingefilerne, løg og bacon svitses hver for sig og kommes over i et ovnfast fad. Peberfrugt snittes i grove tern, cherrytomaterne samt champignoner halveres og kommes i fadet. Chili og hvidløg snittes fint og kommes oveni.(rækkefølgen af ingredienserne er ikke så vigtig)

Nu røres pikant ost, tomatpure og mælk sammen i en skål og hældes over i fadet. Det behøver ikke dække alle ingredienserne.

fadet kommes i ovnen og skal stå omkring en halv time ved 200 grader - hvis man tilføjer frisk basilikum kan dette kommes på lige når retten tages ud af ovnen.

Serveres med frisk pasta

Tips:

lækker ret, måske ikke vildt sund, men der kan byttes ud i ingredienserne fx bacon med halv pakke kalkunbacon og der kan komme flere grøntsager i osv. :)





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pikant kylling i fad

karakterer:
Opskriften er vist 157069 gange,
og udskrevet 3150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9457 (2251 kcal)
KJ pr. Pers. 2364 (562 kcal)
Vægt ialt 2578 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 366 KJ (87 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-26 11:08:15
Det smagte helt fantastisk!

  -   2015-09-07 20:58:41
Kan retten mon fryses? Skal ha' det med i sommerhus.

  -   2015-04-11 23:43:28
For dælan det var lækkert! Vi skar kyllingen ud i små stykker, og det var virkelig perfekt! Den bliver lavet igen (og igen) :-)

  -   2015-02-28 12:13:39
Jeg er normalvis meget kræsen, og bryder mig ikke om at prøve andre ting. Men denne ret elsker jeg!

  -   2014-01-29 23:45:59
Super lækker opskrift. Brugte den til mine fødselsdagsgæster, og også de syntes om den. Ikke sidste gang, den bliver serveret.

  -   2013-09-17 16:37:24
Utrolig lækker cremet ret! Tilføjede selv porrer og tomat og det gjorde kun bedre. Skal prøves!

  -   2012-01-07 18:14:36
Det smagte bare SÅ godt! vi blandede piaknt ost med hvidløgsost da vi ikke havde nok, det gjorde bestemt ingen ting. vi kom både porre og spinat i, det smagte dejligt! næste gang tror jeg vi vil komme brocoli i også..