Fiskegryde med rejer
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Flæk evt. fileterne hvis de er meget brede.
Rul dem sammen fra halen og sæt rullerne side om side i en gryde.
Hæld vand eller halvt vand halvt hvidvin ved og tilsæt salt.
Damp dem under låg. 4-5 minutter.
Smelt smørret i en anden gryde og rør det sammen med melet. Spæd med kogelage samt aspargesvæde. Tilsæt fløden og lad det koge ind nogle min. Kom fiskeruller, asparges og rejer i gryden og varm det hele i sovsen. Smag til og pynt med friske dildkviste før servering. |
|
Opskriften er vist 4213 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne