Basilikum-Pasta
Fryseegnet : Er IKKE fryseegnet Indsendt af : Amalie & Astrid Indsendt : Red : |
|
|
sæt pastaen i kog med salt
skær kartoflerne ud i små tern, og steg dem derefter i fedtstoffet og salt når pastaen har kogt færdig, hældes vandet self ud hæld pastaen og urterne (basilikum og persille) ned i gryden med kartofler og steg til du synes det er nok velbekomme! enjoy. |
|
Opskriften er vist 9943 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer os - 2010-12-30 11:26:16 man kan også komme hvidløg & løg i... Søren - 2010-11-14 12:29:23 Den er super god.. Jeg gav nogle til min mor og hun elsker dem! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne