Hel kylling i stegepose
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen rengøres og duppes tør med et stykke køkkenrulle.
Gnid med salt ind- udvendig.
Kyllingen kan fyldes med frisk persille eller timian. Kyllingen lægges i en stegepose som lukkes med vedlagte clips. Klip et hjørne af posen så dampen kan slippe ud. Sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca 75 minutter. |
|
Opskriften er vist 156680 gange,
og udskrevet 1141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Helle falkenberg - 2020-07-11 12:36:08 Rigtig lækker kylling Klaus - 2018-10-10 17:07:07 Fin opskrift på selve kyllingen. Men der mangler altså et forslag til tilbehør. Om det er ris, grønsager, pasta eller noget 4. samt en evt. sovs. Det er mindre vigtigt, men det gør en opskrift mere anvendelig. Der er jo ingen som siger man skal lave tilbehøret, men det er rart at få muligheden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne