Krølle-Bølle Sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Jørgen M. Andersen Indsendt : Red : |
|
|
De udvandede sild vendes i rugmelet og steges i smør. Lægges i et fad.
Løgene skrælles og skæres i skiver som steges bløde i smør. Drys under stegningen med lidt groft salt. De bløde løg lægges ovenpå sildene. Sildene kan udmærket tilberedes dagen før, men skal serveres lune. Sættes da i ovnen på 100 grader i et kvarters tid. Rødbederne skæres i små tern og hældes i en skål. Krølle-Bølle sennep: Hæld fiskesennepsmel i en skål og tilsæt vandet lidt efter lidt. Når det har en passende konsistens tilsættes eddiken og smages til med farin og salt. Senneppen skal være sød. De lune saltstegte sild serveres med rødbeder, rugbrød og sennep. |
|
Opskriften er vist 6989 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne