Krølle-Bølle Sild

Krølle-Bølle Sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Jørgen M. Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 udvandede saltsild
 rugmel
2 løg
8 skiver syltede rødbeder
 smør til stegning
 
 Krølle-Bølle sennep:
2 ps.fiskesennepsmel
6 spsk.vand
6 spsk.eddike
4-5 spsk.brun farin
1 tsk.salt
 
Opskrift:
De udvandede sild vendes i rugmelet og steges i smør. Lægges i et fad.

Løgene skrælles og skæres i skiver som steges bløde i smør. Drys under stegningen med lidt groft salt. De bløde løg lægges ovenpå sildene.
Sildene kan udmærket tilberedes dagen før, men skal serveres lune. Sættes da i ovnen på 100 grader i et kvarters tid.

Rødbederne skæres i små tern og hældes i en skål.

Krølle-Bølle sennep:

Hæld fiskesennepsmel i en skål og tilsæt vandet lidt efter lidt. Når det har en passende konsistens tilsættes eddiken og smages til med farin og salt.
Senneppen skal være sød.

De lune saltstegte sild serveres med rødbeder, rugbrød og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 7029 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu