Snickers
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Chriss Indsendt : Red : |
|
|
Med mikser på høj hastighed, kombinere 1 spiseskefuld vand, sirup, smør, vanilje og jordnøddesmør, indtil cremet. Tilsæt langsomt flormelis.
Når blandingen har konsistens som dej, skal du fjerne det fra skålen med hænderne, og tryk den ind i en let smurt 24 x 24 fad. Sæt i køleskab. Smelt karameller i en lille gryde med 2 spsk. vand over svag varme. Når karamellerne er smeltet, bland jordnødder i. Hæld blandingen over den kølede nougat i fadet. Lad dette køle i køleskab. Når de kølede blandingen er fast, smelt chokoladen over lav varme i et vand bad eller i en mikrobølgeovn, der er på højeste varme i 2 minutter. Rør halvvejs gennem tilberedningstiden. Når blandingen i fadet er størknet, skær dem i 10 x 2.5 cm stykker Set hvert stykke på en gaffel og dyp i smeltet chokolade. Tryk på gaflen mod siden af skålen eller gryde for at banke det overskydende chokolade af. Placer derefter stykkerne på bagepapir til afkøling ved stuetemperatur. Det kan tage flere timer, men barerne vil sætte sig bedst på denne måde. Du kan fremskynde processen ved at placere stænger i køleskabet i 30 minutter. Giver omkring 24 barer. |
|
Opskriften er vist 7187 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne