Jordbærkage 06
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Magnus Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende.
Bland kartoffelmel, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Sigt melblandingen i æggemassen og pisk til dejen er jævn og fin. smør en rund form ca. 26 cm i diameter, og drys med mel. Hæld dejen i. bag kagen midt i ovnen i ca. 35 minutter Bagetemperatur 175 grader. varmluft 165 grader. Mærk med en pind, om den er gennembagt. Stil kagen til afkøling. Flæk kagen i tre lag, og læg det underste på kagefadet. Skær jordbærrene i skiver. Fordel halvdelen af vaniljecremen på kagen, derefter halvdelen af jordbærrene. læg næste lag kage på, fordel resten af vaniljecremen og jordbærrene. Forsæt med sidste lag kage. smør et tyndt lag flødeskum på kagens top. læg hele jordbær langs kanten og jordbærskiver i midten. sprøjt stave af flødeskum langs kanten, lav prikker øverst. Bland vaniljesukker og flormelis, og sigt det over kagen. Til sidst pyntes med nogle blade citronmelisse Tips: Friske jordbær er bedst |
|
Opskriften er vist 15536 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-13 13:16:17 syntes ikke kagen hævede og var ikke blød og lækker i midten som en kage, mere tung og gummiagtig. Magnus - 2010-08-07 15:25:18 Det er kun 1 kage men til 8 personer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne