Hindbærparfait med 100% hinbærsmag
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : 321balder Indsendt : Red : |
|
|
1: blend hindbær med sukker til en glat pure, brug en stavblender eller en foodprocessor/almindelig blender.
2: placer en sigte over en skål, og hæld hindbærpureen i sigten. Rør rundt i pureen løber en øse i bunden af sigten, så pureen løber lige så stille igennem hullerne, mens de små hindbærkerner sigtes fra. 3: når det begynder at gå lidt langsomt med at få pureen igennem sigten, vender du øsen om og skraber lidt med den swn i beunswn af sigten, så sker der noget igen. Vend igen øsen og gør det samme som får. læg dog ikke for mange kræfter i, så ender det bare med, at de små kerner bliver presset igennem sigten i stedet for at blive siet fra. 4: flæk vaniljestangen, og skrab korene ud. pisk æggeblommer rørsukker og vaniljekorn grundigt sammen til et florlet og næsten hvidt skum. pisk fløde til blødt flødeskum i en anden skål. vend æggeskum og flødeskum lidt sammen men ikke helt. Tilsæt hindbærpureen, og vand det hele grundigt, men forsigtigt sammen. 5: fordel ismassen i fryseegnede forme/beholdere. dæk formene til med husholdningsfilm eller alufolie, og stil dem i fryseren. isen skal fryse i mindst 6 timer. Tips: tag isen ud af fryseren, ca 15 minutter før den skal kugles op og serveres. så får den en tilpas blød konsistens. |
|
Opskriften er vist 8655 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne