Ebba-Kage (chokoladekage)

Ebba-Kage (chokoladekage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Josefine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.smør (Smeltet)
6 dl.sukker
4 æg
6 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 tsk.Vanilje
8 spsk.kakao
3 dl.mælk
 
Opskrift:
Alle ingredienserne hældes i en stor skål, de tørre først og derefter de våde. Dejen piskes med en pisker, til den er glat og ensformig.

Hæld derefter dejen i en smurt form der er ca. 8x9x30 cm. Sæt kagen på nederste rille i en forvarmet ovn, kagen bages i 1 time på 190 grader.

Tag kagen ud af ovnen, og lad den køle af i 2-4 min. derefter vendes formen med kagen i, først til den ene side og bagefter til den anden. Sidder kagen ikke fast på siderne, kan den let skubbes ud af formen.

Lad den gerne køle inden den serveres.

Tips:

Skær kagen ligesom et brød, i halvanden cm. tykkelse.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 4882 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu