Ebba-Kage (chokoladekage)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Josefine Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne hældes i en stor skål, de tørre først og derefter de våde. Dejen piskes med en pisker, til den er glat og ensformig.
Hæld derefter dejen i en smurt form der er ca. 8x9x30 cm. Sæt kagen på nederste rille i en forvarmet ovn, kagen bages i 1 time på 190 grader. Tag kagen ud af ovnen, og lad den køle af i 2-4 min. derefter vendes formen med kagen i, først til den ene side og bagefter til den anden. Sidder kagen ikke fast på siderne, kan den let skubbes ud af formen. Lad den gerne køle inden den serveres. Tips: Skær kagen ligesom et brød, i halvanden cm. tykkelse. |
|
Opskriften er vist 4882 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne