Hjemmelavede flødeboller 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Navn Indsendt : Red : |
|
|
MARCIPANBUNDE:
Marcipanen skæres ud i skiver, lægges på en bageplade med bagepapir og bages ved 180 grader i 5-8 min. GUF: Sukkeret og vandet koges op og koger i 2 min. Æggehviderne piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Guffet piskes stift med en hånd-mikser ved middel hastighed i ca. 15 min. Guffet sprøjtes på marcipanbundende men en plasticpose, og flødebollerne bages ved 180 grader i 5 min., så de har en fast overflade. Efter afkøling pensles flødebollerne forsigtigt med det smeltede overtrækschokolade. |
|
Opskriften er vist 9615 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne