Pasta Amatriciana
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt af : Chef Diavolo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løg, hvidløg, chili og bacon, og svits dem efterfølgende i olien på panden (i samme rækkefølge)
Når ingredienserne er gyldenbrune tilsættes rødvinen og det steges/koges yderligere i 1-2 min. Tomatsaucen tilsættes, lidt sukker drysses i, og der smages til med salt og peber. Herefter kommes hakkede friske krydderurter i, f.eks. oregano, basilikum, timian og retten simrer i yderligere 10-20min, jo længere tid jo bedre/kraftigere smag. Pastaen kommes i spilkogende saltet vand, og koges uden låg til den er al dente. Server i en stor tallerken/skål, først pasta, sauce, revet parmesan og pynt med basilikumblad. Tips: Retten kan laves med bacon-lignende kødprodukter. tørrede krydderier kan bruges hvis ikke friske haves. server med et kraftigt glas italiensk rødvin, Bon appetit! |
|
Opskriften er vist 23837 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Calle Andersen - 2017-06-01 19:04:00 Ve den der kommer hvidløg i amatriciana! Spørg bare i Samtlige. Chef Diavola - 2012-01-09 20:36:37 Tak for oplysningen Annette - jeg vil købe mig en god pancetta og forsøgen med den.. Jeg bruger selv MEGET stærk chili så derfor den lille mængde i retten - Der skal som du skriver mere til hvis man bruger en mellemstærk frisk chili, retten skal gerne være "behagelig stærk" så derfor, prøv jer frem indtil i rammer plet! ( : Annette - 2011-09-30 09:19:53 Retten er en speciel pastaret fra Rom i Italien. Vi fik retten serveret på en restaurant i Rom og spurgte lidt ind til den. Italiens bacon (pancetta) bør anbefales. Med lidt mere chili vil jeg give retten 10 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne