Okse mørbradbøffer med spinat en branch

Okse mørbradbøffer med spinat en branch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Anne25

Indsendt :      Red :
Okse mørbradbøffer med spinat en branch, billede 4 Okse mørbradbøffer med spinat en branch, billede 1 Okse mørbradbøffer med spinat en branch, billede 2 Okse mørbradbøffer med spinat en branch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Paprika
Cayennepeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Oksemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
100 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Del kartofler i båder og læg dem i en frysepose med paprika, lidt cayenne, salt, peber og olie, ryst godt og læg de derefter ud på en rist eller bradepande, med bagepapir, steges på 210 grader midt i ovnen i ca 20-30 min, til de er bløde i midten.

Del mørbraden i bøffer a. ca. 250 gram steg bøfferne som du kan lide dem, jeg plejer med mørbrad at stege dem ca 2-3 min hver side, med salt og peber, til sidst ret før de er ferdige lægger jeg på ekstra smør og heller det over bøfferne til de er ferdige, mums!


steg spinat og tomater i lidt smør, hvidløg og salt og peber til spinaten er blød, og tomaterne er lidt sprukket.

Tips:

jeg plejer at servere rødvinssauce fra knorr til, eller man kan lave en nem bearnaise: 8 pasteuriserede æggeblommer 1/2 kilo smør 4 spsk bearnaiseessens, fås købt i butikken, er en lille flaske med gult indhold. leg en gryde i vandbad med æggeblommerne, og rør hurtig, OBS! de må ikke blive for varme så gryden skal tages ud ofte! bland i essens når ægget er blevet lidt tykkere, derefter blander du ind bider af smørret lidt efter lidt, skal røres hele tiden! smag til med salt og evt. frisk persille.





karakterer:
Opskriften er vist 101240 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7878 (1875 kcal)
KJ pr. Pers. 3939 (937 kcal)
Vægt ialt 1439 gram
Vægt pr. Pers. 719 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 547 KJ (130 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu