Okse mørbradbøffer med spinat en branch
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : Anne25 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kartofler i båder og læg dem i en frysepose med paprika, lidt cayenne, salt, peber og olie, ryst godt og læg de derefter ud på en rist eller bradepande, med bagepapir, steges på 210 grader midt i ovnen i ca 20-30 min, til de er bløde i midten.
Del mørbraden i bøffer a. ca. 250 gram steg bøfferne som du kan lide dem, jeg plejer med mørbrad at stege dem ca 2-3 min hver side, med salt og peber, til sidst ret før de er ferdige lægger jeg på ekstra smør og heller det over bøfferne til de er ferdige, mums! steg spinat og tomater i lidt smør, hvidløg og salt og peber til spinaten er blød, og tomaterne er lidt sprukket. Tips: jeg plejer at servere rødvinssauce fra knorr til, eller man kan lave en nem bearnaise: 8 pasteuriserede æggeblommer 1/2 kilo smør 4 spsk bearnaiseessens, fås købt i butikken, er en lille flaske med gult indhold. leg en gryde i vandbad med æggeblommerne, og rør hurtig, OBS! de må ikke blive for varme så gryden skal tages ud ofte! bland i essens når ægget er blevet lidt tykkere, derefter blander du ind bider af smørret lidt efter lidt, skal røres hele tiden! smag til med salt og evt. frisk persille. |
|
Opskriften er vist 101240 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne