Ægesalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : nej Indsendt af : Anne25 Indsendt : Red : |
|
|
æg deles i tern ca 1x1 cm, løg, forårsløg og persille finhakkes og blandes med æg, mayo og creme fraiche og salt og pæber efter smag.
Tips: her kan man også tilsætte grønsager hvis man synes det er godt. serveres med gode tomater på godt brød! |
|
Opskriften er vist 8124 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne