Det salte æble
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Dite <3 Indsendt : |
|
|
Tag et lille ovnfast fad frem. Læg bagepapir i fadet. Skyld, og skræld æblerne. Stik kernehuset ud, og sæt æblerne i fadet.
Fyld: Pil, og hak løget. Skær baconen i terninger. Kom baconen på en pande. Svits bacon. Kom løgene på panden. Svits i 1 minut. Drys rosmarin og peber på fyldet. Fordel fyldet i æblerne. Tænd varmluftsovnen på 200 grader. Sæt æblerne i ovnen og bag æblerne i ca. 30 minutter, til de er møre. Tips: Det blir' bedst hvis æblet ikke går midt over eller revner, når du skærer kernehuset ud. |
|
Opskriften er vist 3630 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte <3 - 2010-08-02 01:18:39 Heeei... Da jeg skrev opskriften mente jeg til 2 personer og 2 stk. og ikke 22 stk. som det ser ud til. Sorry :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne